Monday, 27 January, 2020

Alfa Romeo Giulia 2015

Alfa Romeo Giulia

alfa-romeo-giulia-2015-2016

Aceasta este noua masina Alfa Romeo Giulia. Este cea mai mare si cea mai puternica Giulia fabricata pana acum. Creata ca o concurenta pentru Mercedes Benz Clasa C, Jaguar XE si Bmw seria 3, unii spun ca este de o frumusete de nedescris. Sincer este o masina noua, interesanta, cu caracteristici bune, dar nu mi se pare ceva iesit din comun. Vom vedea in lunile care urmeaza cat va fi de apreciata si aleasa de potentialii cumparatori.

Motorizare si aspect: 

Motorul V6 twin turbo dezvoltat de ferrari cu o capacitate de 3 litri are 510 cai si este tractiune spate. Ulterior se va lansa si o versiune cu tractiune integrala. Atinge suta de km in 3.9 secunde. Capota motor, plafonul si cardanul realizate din fibră de carbon. Distributia maselor intre punti este de 50/50.

Italienii promit cea mai precisă direcție de pe piață, cea mai ridicată rigiditate torsională din segment și cel mai bun raport putere/greutate al segmentului (sub 3kg/CP). Aceasta realizare vine in urma folosirii multor materiale usoare si durabile.

alfa-romeo-giulia-back car

Despre Giulia:

Celebrul Harald Wester, detinatorul Alfa Romeo a spus despre Giulia ca este “primul capitol a noii Alfa”, in timp ce Sergio Marchionne a declarat ca Giulia este “singurul mod prin care am putut reînvia brandul”. Cel din urma estimeaza ca pana in 2018 se vor vinde 400.000 de masini.

A fost nevoie de 3 ani pentru ca echipa de dezvoltare sa definitiveze succesorul lui 159. La nivelul sistemului DNA noua Giulia va avea patru moduri de rulare: Dynamic, Natural, Advanced Efficient și Racing. Prima varianta a lui Giulia a fost numita Quadrifoglio Verde. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*